Slider afbeelding - 11 Slider afbeelding - 23 Slider afbeelding - 31 Slider afbeelding - 47 Slider afbeelding - 53 Slider afbeelding - 54 Slider afbeelding - 68 Slider afbeelding - 40 Slider afbeelding - 36 Slider afbeelding - 49 Slider afbeelding - 69 Slider afbeelding - 78

OMGEVING

Basecamp IJmuiden is gelegen op een plek waar alle elementen samenkomen. Niet alleen de woeste zee, sterke wind en het brede strand, maar ook een uitgestrekt natuurgebied en de menselijke invloeden. Vergeet de variatie aan watersporten, de jachthaven en de industrie van IJmuiden niet. Dit maakt Basecamp IJmuiden tot dé uitvalsbasis voor een avontuurlijke vakantie. 

Vanuit de Tiny Houses stap je direct in de Kennemerduinen. Een uitgestrekt natuurgebied dat helemaal doorloopt tot aan Zandvoort. Uitgestrekte wandel- en fietspaden zorgen voor dagenlang plezier in de duinen. Vanuit je Tiny House sta je in 2 minuten op het strand van IJmuiden. Met de fiets, auto en bus kun je gemakkelijk naar omliggende steden (Haarlem, Bloemendaal aan Zee en Amsterdam). 

Benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten in de directe omgeving? Kijk hier voor een overzicht van de VVV. 

VAN
LIESHOUT

Onderdeel van het FabCityNature project is de samenwerking met Atelier van Lieshout. Nabij de Tiny Houses zijn verschillende spraakmakende kunstwerken van Atelier van Lieshout te bezoeken. Waaronder de wereldberoemde Domestikator, de evenementlocatie de Refter, de Bikinibar en de duurzame Tribal Toilet Tower. Ook is de Soap Factory, één van de Tiny Houses waarin je kunt overnachten, een werk van Atelier van Lieshout.

Sfeer afbeelding