Word jij de eigenaar van een tiny house op een van onze resorts?


Basecamp eco-resorts heeft de ambitie om de komende jaren circa 20 eco-resorts op de meest mooie plekken van de wereld te openen, en daarmee de wereld een stukje mooier te maken. Wil jij hieraan bijdragen? Als eigenaar van een tiny house heb je de unieke mogelijkheid om een aantrekkelijk financieel rendement te combineren met eigen gebruik, en ben je echt onderdeel van een community om deze droom werkelijkheid te laten worden.

 

MEER WETEN

Basecamp Eco-resort locaties

Basecamp wordt de trotse eigenaar van The Unbound Amsterdam! Op fietsafstand van de stad, volledig omringt door groen en gebouwd van duurzame materialen. Dit resort voelt echt als een groene oase.

Meer over investeren in Amsterdam

Direct aan het natuurgebied van de Kennemerduinen waar je de zee al kan horen, een creatieve plek met Tiny houses, kunstwerken, yogalessen bij zonsopgang, zitjes van natuurlijke materialen, vol in bloei met eetbare planten, creatieve events en avonturen.

Dit is het eerste resort wat Basecamp ontwikkeld heeft. Het is een kleinschalig resort met een duidelijk duurzame focus, waar je je laat inspireren, bedrijfsevenementen kan organiseren, of volledig kan genieten van een vakantie aan zee.

Boek jouw verblijf

Direct aan de helder blauwe Indische Oceaan vlakbij Dar es Salaam bevinden zich de eerste 12 luxe vakantiehuizen van Basecamp Tanzania. Dit is een unieke investeringsmogelijkheid, want als investeerder word je niet alleen eigenaar van een van de villa’s maar ook co-owner van het park.

Overzicht van alle eco-resorts

Momenteel operationeel als bestaande camping en in ontwikkeling om een van de nieuwe Basecamp locaties te worden. Dit resort is direct gelegen aan de helderblauwe zee van Sant’ Antico, ook wel bekend als ‘Little Sardinia’, een schiereiland aan de zuidwest-kust van Sardinië.

Overzicht van alle eco-resorts

Mafia Island, ook wel het zusje van Zanzibar genoemd en een favoriete locatie voor duikers en natuurliefhebbers! Dit resort ligt op een unieke locatie gelegen aan een bounty beach binnen het beschermde marine natuurreservaat.

Overzicht van alle eco-resorts

10 hecateres van ongerepte natuur, direct naast Ubud, met uitzicht over Bali’s beroemde vulkaan aan de ene kant, en de oceaan aan de andere kant. Dit wordt een uniek Basecamp resort op een droomlocatie!

Overzicht van alle eco-resorts