Vakantiepark ‘nieuwe stijl’

Kom verblijven aan zee bij Basecamp IJmuiden. Overnacht in één van de 33 Tiny Houses, boek een van onze meeting rooms of raak geïnspireerd.

Minimaal verblijf van twee nachten.

Meer weten? Lees dan hier alles over het Basecamp concept.

Boek jouw Tiny House

Duurzaamheid

Voor veel gasten van Basecamp is duurzaamheid een belangrijke voorwaarde voor een prettig verblijf. Comfort en gemak blijven vanzelfsprekend de belangrijkste peilers, maar voor velen is het net even iets fijner overnachten als je weet dat er gedacht wordt aan het milieu. Met het Kennemermeer natuurgebied op steenworp afstand van Basecamp is ook direct duidelijk waarom we streven naar een positieve impact op het klimaat, de verbetering van de biodiversiteit en ecologisch herstel van de directe omgeving. Duurzaamheid is daarmee onlosmakelijk verbonden aan Basecamp en is als kernwaarde zowel zichtbaar als onzichtbaar verweven in ieder huisje en het hele terrein.

Lees meer over duurzaamheid

Tiny Offices

Klaar met thuiswerken? Behoefte aan een andere omgeving? Dan hebben wij precies wat jij nodig hebt! Kom werken in een van onze Tiny Offices. De overvloed aan daglicht, biologische koffie, thee en lekkernijen zorgen ervoor dat je de hele dag gefocust te werk kan gaan. Stap uit de bubbel en ga naar buiten om aan jouw dagelijkse beslommeringen te ontsnappen en maak een wandeling langs het strand of het Kennemermeer. We garanderen dat je verfrist en klaar voor dat grote project terugkeert naar huis.

Lees meer over Tiny Offices

Tiny Bar

Kom langs voor een kopje koffie of thee met wat lekkers! Toch meer zin in een verfrissend drankje? Kies uit de selectie van zorgvuldig geselecteerde lokale bieren, frisdranken/limo’s of biologische wijnen. Bij de Tiny Bar kan je heerlijk ontspannen op een van de sundecks of op het terras om het kampvuur.

Lees meer over de Tiny Bar

Omgeving

Tussen de jachthaven, het strand en het Kennemermeer in de duinen komen de natuur, de zee en de industrie samen. Juist hier is Basecamp gevestigd. Loop een rondje om het Kennemermeer, verken het Nationaal Park Zuid Kennemerland of geniet op het breedste strand van Nederland bij een van de vele strand paviljoens. Met de fiets, auto en bus kun je gemakkelijk naar omliggende steden (Haarlem, Bloemendaal aan Zee en Amsterdam). Maar ook per boot kun je het gebied ontdekken. Leg de boot aan in de naastgelegen jachthaven en trotseer hier vandaan de Noordzee en het Noordzeekanaal.

Lees meer over de omgeving

Activiteiten

Basecamp IJmuiden ligt niet alleen aan het strand, maar ook aan één van de 20 Nationale Parken van Nederland, het Nationaal Park Zuid Kennemerland. Een unieke locatie op slechts 30 kilometer van Amsterdam. Er is daarom altijd wat te doen. Om er voor te zorgen dat je niks mist hebben wij een overzicht gemaakt van onze favoriete activiteiten in de omgeving.

Lees meer over de activiteiten

Hond mee

Leid je aan verlatingsangst of is Basecamp de ideale plek voor jouw hond? Kom heerlijk uitwaaien op het strand met jouw trouwe viervoeter. Voor €15,- extra is jouw maatje meer dan welkom in een van de geselecteerde Tiny Houses. Maximaal één hond per Tiny House.

Lees meer over je hond meenemen

Plattegrond

Op zoek naar een specifiek plekje op het Basecamp terrein? Wil je alvast de ligging van jouw favoriete Tiny House weten of kom je met een groep en zoek je Tiny Houses die dichtbij elkaar liggen? Verken het terrein door de plattegrond te openen.

Bekijk de plattegrond

Locatie & Bereikbaarheid

Basecamp IJmuiden is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De bus stopt op nog geen 500 meter van het terrein. Vanaf Amsterdam Sloterdijk gaat de buslijn 382 direct naar IJmuiden aan Zee. Verder is er aan parkeerplek geen gebrek.

Basecamp IJmuiden
Kennemermeer 27
1976 GK
 IJmuiden

Route

DISCOVER THE TINY HOUSES AND BOOKYOUR STAY NOW

Wake up surrounded by the sound of the sea in the shelter of the dunes. At a unique spot on the coast of IJmuiden you can spend the night in one of our special Tiny Houses.

Discover our Tiny Houses

The Mission

This location will be the base of our sustainable mission in the coming years. Here we study urgent issues such as coastal development, water safety, climate change, sea level rise, new forms of living and working and the everyday life of tomorrow! Here we learn to build with nature.

The Beach

Get a breath of fresh air and empty your head! From Basecamp IJmuiden you can walk straight onto the beach. If you turn left, you can walk towards Zandvoort. If you go to the right, you’ll soon see the pier, where you can walk all the way to the lighthouse and see what the anglers catch from the sea.

Questions?

Do you want to visit Basecamp or spend the night there, but you have a few questions left? Go to our frequently asked questions to see if your question might already be answered there. If you have any questions that have not been answered yet, please contact us.

QUESTIONSOR LEAVE A NOTE?

    Wake up to the sound of the sea?Spend the night in one of our unique Tiny Houses.