in een duurzamere toekomst…van de wereld…van jouw portemonnee…van vakantie, in je eigen Tiny​ House

Je wilt investeren, maar wel in iets goeds. In iets tastbaars, iets waarmee je positieve impact creëert, iets waar je geld in waarde groeit. En dan ook nog iets waar je zelf van kan genieten. Dat noemen we driedubbel rendement: geld, genieten en goed doen.

Basecamp IJmuiden is het eerste regeneratieve vakantiepark van Nederland – waar we nieuwe vormen ontwikkelen van wonen, werken en recreëren op een duurzame manier. Een unieke plek, waar jij nu eigenaar kunt worden van één van de 32 unieke tiny houses.

De verkoop van de Tiny houses op Basecamp Ijmuiden is een groot succes. Op de 1e open dag is reeds 80% van alle huisjes verkocht. Mocht je nog een plek op deze unieke locatie willen bemachtigen, raden we je aan snel contact op te nemen met Eelke via eelke@basecamp-ijmuiden.nl.

A-locatie aan het strand

Uitwaaien op het strand, uitzicht over het duinmeer, een natuurgebied als je achtertuin en Amsterdam op een steenworp afstand. Dat is niet alleen genieten, maar ook een slimme investering. Vakantiewoningen aan de kust zijn schaars, en wat schaars is stijgt in waarde. Daarnaast is het jaarrond een plek om van te genieten, dus ook het hele jaar rendement.

Duurzaamheid tot in elk detail

Basecamp is een eco-retreat, een ‘remote work hub’ en een inspiratie plek. Alle tiny houses voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen, we wekken zelf stroom op met wind en zon, kweken biologische groenten in eigen kassen, organiseren workshops en festivals over duurzaamheid en zijn een broedplaats voor digitale nomaden en change makers. Are you part of the change?

Tiny SuiteRooftopTerrace

2 personen – vanaf €90.000

Brochure

EcoCabin40voor4 personen

4 personen – vanaf €140.000

Brochure

Tiny Villa (levering November)

2 personen – vanaf €170.000

Brochure

Tiny Mansion (levering November)

6 personen – prijs n.t.b.

Brochure

ÖÖD Suite

2 personen – vanaf €135.000

Brochure

Beach Cabin

2 personen – vanaf €119.000

Brochure

Millhome Family

4 personen – vanaf €160.000

Brochure

EcoCabin60

6 personen – vanaf €160.000

Brochure

Wake up to the sound of the sea?Spend the night in one of our unique Tiny Houses.