COME AS A GUEST, LEAVE AS A FRIEND

Direct aan het natuurgebied van de Kennemerduinen waar je de zee al kan horen, een creatieve plek met Tiny houses, kunstwerken, yogalessen bij zonsopgang, zitjes van natuurlijke materialen, vol in bloei met eetbare planten, creatieve events en avonturen.

Basecamp is kleinschalig resort met een duidelijk duurzame focus, waar je je laat inspireren, bedrijfsevenementen kan organiseren, of volledig kan genieten van een vakantie aan zee.

Boek een Tiny House

Geniet van een duurzame vakantie

Basecamp heeft hart voor de natuur en we streven daarom naar een positieve impact op het klimaat, verbetering van de biodiversiteit en ecologisch herstel van de directe omgeving. Terwijl jij geniet van een fijne vakantie en de prachtige natuur om ons heen, zorgen wij ervoor dat je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft. Zo gebruiken we gerecyclede materialen, wekken we onze eigen energie op, wordt er compost gemaakt van voedselafval en verbouwen we onze eigen groenten en kruiden.

Lees meer over duurzaamheid

Kom vergaderenof organiseereen event

Bekijk

Eten & drinkenin deTiny bar

Bekijk

Omgeving &activiteitenin de buurt

Bekijk

Hond mee

Leid je aan verlatingsangst of is Basecamp de ideale plek voor jouw hond? Kom heerlijk uitwaaien op het strand met jouw trouwe viervoeter. Voor €15,- extra is jouw maatje meer dan welkom in een van de geselecteerde Tiny Houses. Maximaal één hond per Tiny House.

Lees meer over je hond meenemen

Plattegrond

Op zoek naar een specifiek plekje op het Basecamp terrein? Wil je alvast de ligging van jouw favoriete Tiny House weten of kom je met een groep en zoek je Tiny Houses die dichtbij elkaar liggen? Verken het terrein door de plattegrond te openen.

Bekijk de plattegrond

Locatie & Bereikbaarheid

Basecamp IJmuiden is makkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De bus stopt op nog geen 500 meter van het terrein. Vanaf Amsterdam Sloterdijk gaat de buslijn 382 direct naar IJmuiden aan Zee.

Parkeren
Het resort grenst direct aan een enorme parkeerplaats. Rij de slagboom door en sla na zo’n 500m linksaf (bij het houten bord waarop Basecamp staat aangegeven). Dan parkeer je direct voor de deur. De parkeerkosten bedragen €14 per dag.

Basecamp IJmuiden
Kennemermeer 27
1976 GK
 IJmuiden

Route

QUESTIONSOR LEAVE A NOTE?

    Wake up to the sound of the sea?Spend the night in one of our unique Tiny Houses.